Vlasenica remizirala u Višegradu

Topalović: Konačno smo prekinuli loš niz

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice su u okviru devetog kola play-out faze Prve lige Republike Srpske na gostovanju u Višegradu odigrali neriješeno sa ekipom Drine HE, rezultat je bio 4:4.

Iako su gosti tokom prvog dijela meča vodili sa 1:3, nisu uspjeli da izdrže pritisak domaćina. O prvim utiscima nakon meča, svoje mišljenje ispričao jedan od članova gostujuće ekipe.

"Jedna veoma zanimljiva utakmica sa mnogo golova. Mogli smo odnijeti sav plijen ali u tome nismo uspjeli iako smo na poluvremenu imali dva gola više od protivnika, ali to je fudbal. Jedino pozitivno iz ove utakmice je taj bod koji smo osvojili, čime smo prekinuli seriju loših rezultata", rekao je za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Dejan Topalović.

U posljednjem kolu, Vlasenica će na svom terenu dočekati ekipu Leotara iz Trebinja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.