Navijači Engleske mu plaćaju kartu

Skupljen novac da se Sterling vrati kući

Engleski fudbalski reprezentativac mogao bi se prije vremena vratiti kući sa Evropskog prvenstva koje se ovih dana održava u Francuskoj.

Naime, nezadovoljni navijači Engleske pokrenuli su kampanju skupljanja novca da bi platili avionsku kartu u jednom pravcu za ovog fudbalera i to nazad u Manchester.

Krilni fudbaler Manchester Cityja očito je mnogo iznervirao navijče reprezentacije Engleske koji nisu zadovoljni njegovim partijama u prva dva meča i poručuju da nije dodao niti jednu dobru loptu.

"Svima nam je već dosta gledanja tog idiota kako trčkara po tom lijevom krilu i ne može dodati niti jednu dobru loptu. Idemo ga jednostavno vratiti natrag kući pa da ne moramo gledati kako ga malo vjetra ruši na travu. Neka svatko da nešto sitno i skupit ćemo", rekao je jedan od organizatora ove kampanje.

Za sada je prikupljeno čak 558 funti što je i više nego dovoljno za povratak kući Sterlinga za šta je potrebno 200 funti. Da li će Sterling zaista spakovati kofere, ostaje da se vidi...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.