fkzeljeznicar.ba

Grbavica će uskoro zasjati

Željo dobio urbanističku saglasnost za radove na stadionu

Rukovodstvo FK Željezničar obavijestilo je javnost da je na adresu kluba pristigla urbanistička saglasnost za radove na istočnoj i zapadnoj tribini stadiona Grbavica. 

Željezničar je potvrdio da je Općina Novo Sarajevo raspisala i javni poziv u vezi planirane izgradnje reflektora za pomoćni teren na kojem trenira Omladinski pogon, a što je rukovodstvo kluba iniciralo u ranijem periodu.

Također, iz Željezničara su izrazili nadu da će lokalna zajednica kao i svi ostali organi vlasti prepoznati značaj projekta rekonstrukcije stadiona Grbavica, te da će nastavak aktivnosti na realizaciji projekta rekonstrukcije i izgradnje stadiona proteći u skladu s planiranom dinamikom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve strukture kluba će svoje kapacitete podrediti cilju da se započete aktivnosti nastave kako bi Grbavica zasjala punim sjajem. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.