Rossoneri idu na iskustvo

Arbeola na nišanu Milana?

D. Vejo

Milan nije ostavio dobar utisak tokom protekle sezone u Seriji A. Da bi rezultati krenuli ka bolje, potrebna su pojačanja, a kao potencijalna akvizicija spominje se desni bek Galaktikosa Španac Alvaro Arbeola.

Ovu informaciju prenose inostrani mediji koji navode i to da je ponuda već na stolu, te da bi Španac kroz nekoliko dana trebao odlučiti o svojoj sudbini.

Međutim, ukoliko se ne dogodi ovaj transfer čelnici Milana voljeli bi da u svojim redovima vide Tomovića kao zamjenu za Arbeolu. To će biti veoma teško jer je Siniša Mihajlović sada novi trener Torina već poslao ponudu za fudbalera Viola.

Ostaje da vidimo u kojem će to pravcu karijeru nastaviti iskusni Arbeola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.