Portugalca žele na Allianz Areni

Bayern ne odustaje od Bosingwe

Edmir Škorić

Minhenski Bayern ne odustaje od dovođenja Portugalca Bosingwe, unatoč tome što 24-godišnjaka žele i naredne sezone na Stamford Bridgeu. Bavarci vjeruju da će Portugalac već ovo ljeto preseliti na Allianz Arenu.

Bundesligaški giganti žele da dovedu Bosingwu, 24-godišnjeg desnog beka Portugala i londonskog Chelsea. Iz Chelsea, za sada, ništa ne odgovaraju, no to nije Nijemce spriječilo da i dalje čvrsto vjeruju u dolazak ovog igrača na Allianz Arenu.

"Još uvijek smo u lovu za Bosingwom. Uvjereni smo za Bosingwu i vjerujem da biti spreman u Bayernu. Još uvijek smo u kontaktu sa Chelseaom i nisam pesimističan", izjavio je predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge za Sportbild-Online.

Ranije je Bayern zadnju liniju pojačao sa hrvatskim reprezentativcem Danijelom Pranjićem, te Edsonom Braafheidom. No, u Minhenu su još uvijek zabrinuti za taj dio momčadi, pa žele biti jači i za Portugalca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.