Fudbaler Borca nakon jučerašnjeg remija

Zekanović: Mogli smo i do potpunog preokreta

D. Vejo

Fudbaleri Borca jučer su odigrali posljednji pripremni meč u sklopu priprema na Zlatiboru.

Među onima koji su nastupali za Velikana iz Platonove bio je i Predrag Zekanović koji igra na poziciji ofanzivnog desnog krila. Upravo on je ispričao prve utiske nakon meča sa ekipom Petrovca.

"Ušli smo loše u utakmicu ali kako je vrijeme odmicalo igrali smo sve bolje. Nakon rezultata od 2:0 u korist protivnika, nije ni malo lako vratiti se u meč. Mi smo u tome uspjeli, stigli smo do izjednačenja. Na kraju, mogli smo i slaviti ali smo propustili šansu za pobjedu. Kako pripreme odmiču, tako mi igramo sve bolje i bolje. Nadam se da ćemo spremni dočekati početak prvenstva", rekao je za SportSport.ba fudbaler Borca, Predrag Zekanović.

Fudbaleri Borca su tokom priprema na Zlatiboru odigrali pet prijateljskih utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.