Bugarin se oprostio od Partizana

Bandalovski poslao pismo koje tjera suze na oči

D. Vejo

Ivan Bandalovski od danas više nije fudbaler beogradskog Partizana.

Saradnja sa crno-bijelima je nakon skoro dvije godine danas okončana. Ipak, sada već bivši štoper tima iz Humske, poslao je emotivno pismo kako svojim saigračima tako i navijačima popularnim Grobarima.

"Danas je za mene najteži dan u fudbalskoj karijeri. Nakon skoro dvije godine napuštam klub u kojem sam na svakoj utakmici ostavio i posljednji atom snage. Trenutke igranja u Evropi i u Srbiji nikada neću zaboraviti. Život je takav, nepredvidiv ali šta da se radi. Dragi moji saigrači, u meni imate najvećeg navijača. Volim vas sve", napisao je na jednoj od društvenih mreža Bugarin, Ivan Bandalovski.

Još uvijek nije poznato u koju će to novu sredinu otići iskusni štoper.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.