Završio sa špekulacijama

Aubameyang: Real Madrid da, ali ne sada

D. Vejo

U posljednjih nekoliko mjeseci mnogo se pričalo o tome kako će napadač Borussije Dortmund Pierre Emerick Aubameyang napustiti Milionere i otisnuti se u novu sredinu.

Ipak, po svemu sudeći špekulacijama je došao kraj. Brzonogi centarfor rekao je kako stvari stoje.

"Jedini klub u koji bi mogao otići iz Borussije je Real Madrid. Ali ne sada. U Dortmundu se osjećam sjajno. N eželim razmišljati o odlasku. Spremam se za novu sezonu u Bundesligi u kojoj želim da osvojim i po neki trofej", rekao je za inostrane medije centarfor, Pierre Aubameyang.

Podsjetimo, prije nekoliko dana pojavila se informacija da je Manchester City zainteresovan za usluge napadača Milionera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.