Prva liga RS

Borac dočekuje Slaviju

D. Vejo

Fudbaleri Borca vrše posljednje pripreme pred subotnji meč sa ekipom Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Izabranici Zorana Dragišića na veoma efikasan način ulaze u prvo kolo, nakon što su u tri utakmice zabili 15 pogodaka a primili svega jedan. 

Kakva je atmosfera u taboru crveno-plavih, te da li je zdravstveni bilten dobar ili loš, najbolje zna koordinator odbrane Velikana iz Platonove.

"Spremni dočekujemo prvo kolo. Respektujemo protivnika, ali cilj je jasan. Pobjeda je jedino što dolazi u obzir. Svi smo maksimalno skoncentrisani i dobro znamo koliko je ova utakmica bitna za nas. Nema povreda što je najbitnije. Vruće srce i hladna glava vodit će nas kroz šampionat, kako bi što ekspresnije osigurali povratak u elitni rang takmičenja", ističe za SportSport.ba štoper Borca, Dejan Popović.

Utakmica između Borca i Slavije igra se u subotu od 19 sati, na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.