Sve manje novca u Madridu

Valdano: Odustajemo od Riberyja

Adnan Beganović

Sportski direktor Reala, Jorge Valdano, izjavio je za Radio Marcu da je kraljevski klub odustao od dovođenja Riberyja u svoje redove.

„Imamo osjećaj da Ribery ipak neće napustiti Bayern. U bavarskom klubu pronalaze puno načina da bi rekli ne, ponekad to kažu kategorički, a ponekad podizanjem cijene odštete na 80 miliona eura, što je samo drugi način za negativan odgovor.“, rekao je Valdano te dodao:

"Njihovi stavovi vezani za prodaju Riberyja natjerat će nas da pričekamo novu priliku za kupnju, a ona će sigurno doći. Ribery ima ugovor s Bayernom još dvije godine i ima vremena, život je dug“.

Prema informacijama koje danas dolaze iz Reala možemo zaključiti da je Perez malo ipak zatvorio kesu jer dva odustajanja u toku dana sugeriraju nam to (Alonso, Ribery).


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.