Ime novog trenera je već poznato?

FK Sarajevo sutra predstavlja novi stručni štab

FK Sarajevo na sutrašnjoj konferenciji za medije će zvanično predstaviti trenera.

Nakon ostavke Almira Hurtića u Titovoj 38b su misli usmjerili ka tome da pronađu adekvatno rješenje na trenerskoj poziciji, a prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao SportSport.ba za trenera će biti izabran Mehmed Janjoš. 

U prilog tome ide i činjenica da je Janjoš jučer u Bijeljini s tribina posmatrao utakmicu između Radnika i Sarajeva, a ukoliko sutra bude potvrđeno da će naslijediti Almira Hurtića, to će mu ujedno biti treća epizoda na Koševu. Klub je prethodno vodio 1998. godine i u periodu između 2008. i 2010. godine. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

No, to nije sve. Kako nezvanično saznajemo, Janjošu će ovoga puta u radu sa prvim timom pomagati nekada istaknuti fudbaleri Zijad Švrakić i Senad Repuh. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.