"Dokazali smo da vrijedimo"

Perić zapečatio sudbinu Slobodi

D. Vejo

Slobodan Starčević i njegovi izabranici svima su dali do znanja da se ne šale u Premijer ligi BiH, te da nisu slučajno u najelitnijem bh. takmičenju.

Jedan od glavnih aktera na jučerašnjem meču bio je i centarfor Krupe Ozren Perić koji je praktično u prvom kontaktu s loptom nakon što je ušao sa klupe, matirao nemoćnog golmana Slobode Kenana Pirića u 75. minuti susreta čime postavlja konačnih 3:0 za Krupu. O prvim utiscima nakon pogotka i velike pobjede, ispričao je upravo on.

"Iza nas je još jedna kvalitetna utakmica, gdje smo po ko zna koji put dokazali da vrijedimo i da imamo kvalitet za Premijer ligu BiH. Naravno, sretan sam zbog pogotka ali još više sretniji zbog trijumfa i velika tri boda, gdje smo pokazali da je Krupa ekipa koja ima sjajan kolektiv koji iz utakmice u utakmicu dolazi do izražaja", kazao je za SportSport.ba centarfor Krupe, Ozren Perić.

U osmom kolu najelitnijeg takmičenja u BiH, Krupa će gostovati ekipi Željezničara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.