Borac će nastaviti sa pripremama na stadionu u Banja Luci

Borac okončao pripreme u Srbiji

Stojnić: Odlično smo iskoristili vrijeme

Fudbaleri Borca okončali su pripreme na Zlatiboru i vratili se u Banja Luku, gdje će nastaviti sa pripremama za predstojeću sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.Banjalučki su fudbaleri na pripremama u Srbiji odigrali i dva kontrolna susreta sa makedonskim Vardarom. U prvom meču Borac je slavio sa 3:2, dok je drugi završen bez pobjednika i golova, 0:0.

Novi trener banjalučke ekipe Velimir Stojnić zadovoljan je igrom koju su u dvomeču sa makedonskim sastavom pružili njegovi izabranici.

“Nemam razloga biti nezadovoljan onim što sam mogao vidjeti tokom priprema na Zlatiboru, kao i u utakmicama sa Vardarom. Jedan smo susret pobijedili, a u drugom, koji je završen bez pobjednika, propustili smo nekoliko odličnih prilika za pobjedu. Mislim da smo boravak na Zlatiboru iskoristili na najbolji mogući način”, kazao je Velimir Stojnić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.