Real ne odustaje od Riberyja

Real ne odustaje

Nova ponuda za Riberyja

Prema pisanju španskog «Asa», uprava madridskog velikana Reala ne odustaje od namjere da u svoje redove dovede i Franka Riberyja čiji je klub, minhenski Bayern, odbio ponudu u iznosu od 47 miliona eura.

Izvori «Asa», koje prenosi sportskacentrala, ističu da je želja Bavaraca da na francuskom reprezentativcu zarade 60 miliona eura možda i neostvariva, ali je Kraljevski klub ipak riješio da poveća ponudu koja sada iznosi 55 miliona.

Uskoro će se predstavnici dva kluba sastati kako bi razgovarali i lako je moguće da Francuz pređe u klub za koji kaže da bi žarko želio igrati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.