Ronaldo je kralj među kraljevićima

Novac čini čuda

Real zbog Ronalda možda obuče Nike

Čini se kako je dolazak Cristiana Ronalda u Real Madrid poljuljao neke druge stvari, a ne samo omjer kvalitete među klubovima. Riječ je o marketingu s obzirom da je nastao pravi rat između Portugalca (Nike) i kluba (Adidas).

Ronaldo se ne želi odreći velikog novca koju dobija od američkog proizvođača sportske opreme, pa se postavlja pitanje da li će njegovim stopama krenuti i Real.

Druga dva zvučna Realova pojačanja, Kaka i Karim Benzema su Adidasovi manekeni i tu ne bi trebalo biti nikakvih problema.

No, predsjednik kluba Fernando Perez je već kazao kako želi izvagati ugovor Adidasa i ponudu Nikea i nije nemoguće da Kraljevi uskoro obuku sportsku opremu čiji je maneken Ronaldo.

Novac čini čuda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.