Mladost DK remizirala na Tušnju

Maksimović: Ostaje žal za čitavim plijenom

D. Vejo

Fudbaleri Mladosti DK večeras su u okviru osmog kola Premijer lige BiH odigrali neriješeno na Tušnju protiv ekipe Slobode, bilo je 1:1.

Jedan od debitanata na ovom meču kada je u pitanju gostujući tim bio je i bvši fudbaler Radnika iz Bijeljine Dejan Maksimović, koji ne krije zadovoljstvo prikazanom igrom njegove ekipe.

"Veoma sam zadovoljan debijem. I dalje smo ekipa koja je bez poraza. Neriješen rezultat je veoma dobar, ali smatram da smo mogli i do sva tri boda. Ostaje žal za propuštenim šansama ali šta je tu je. Idemo dalje",rekao je za SportSport.ba vezni igrač Mladosti Doboj-Kakanj, Dejan Maksimović.

U narednom kolu, Mladost DK će na svom terenu ugostiti ekipu Željezničara gdje će pokušati ostati neporažena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.