Nova nada Arsena Wengera

Nova bosanska zvijezda

Sead Hajrović potpisao za Arsenal!

Još  jedna bosanska nada koja će ostati samo pusta želja za naše selektore, ako se nastavi s ovakvim radom u našem nogometnom savezu, potpisala je ugovor s jednim velikanom europskog nogometa.

Sead Hajrović mladi 16-godišnji štoper švicarskog Grasshoppersa potpisao je ugovor s londonskim Arsenalom. Cijena transfera iznosi 300.000 eura. 

Prema informacijama koje dolaze iz Švicarske najzaslužniji što ćemo u budućnosti imati priliku gledati jednog Bosanca u dresu Arsenala je pomoćnik Arsena Wengera Mostarac Boro Primorac. 

Čudo od dijeteta kako ga zovu švicarski novinari odmah će biti ustupljen treneru mladog tima Arsenala Steveu Boldu, a povremeno će imati treninge i s prvim timom Arsenala. 

Pored Arsenala za njegove usluge su bili zainteresirani još Manchester United i Everton, ali je gospodin Primorac odigrao ključnu ulogu u transferu. 

Sead je iskazao veliku želju za nastupom u našoj reprezentaciji, ali ga zasad niko iz našeg saveza nije kontaktirao, što naravno nije nikakvo čudo. 

Navodno, Sead ima starijeg brata Izeta koji je također veliki talenat, ali se i za njega u domovini nije znalo do danas kada je mladi Sead postao novi član Arsenala. 

Nadajmo se da će Sead uskoro zablistati u dresu mladog tima s Emiratesa, i da ćemo ga uskoro vidjeti u dresu neke od naših reprezentacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.