Mladost savladala Čelik

Musemić: Nisam pretjerano zadovoljan igrom

U utakmici 11. kola bh. šampionata Mladost je savladala Čelik s minimalnih 1:0.

To je treneru Husrefu Musemiću bio ujedno i debi na klupi Mladosti, a nakon utakmice istakao je da njegovi igrači nisu bili na nivou na kakvom su trebali biti. 

"Utakmica je bila teška i važna za nas. Sve osim bodova nije bilo na nivou na kakvom sam očekivao, ali pobjeda je najvažnija. Sada slijedi pauza i to će biti prilika da se bolje upoznam sa igračima", izjavio je Musemić nakon utakmice i dodao:

"Možda je na igračima bio pritisak, možda je utjecalo i ono što se dešavalo u proteklim danima, ali ponavljam, najvažnije je da smo pobijedili", zaključio je.

Komentar je također dao i trener gostiju Ivo Ištuk. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Gol je jedina istina u nogometu i ko prvi zabije, taj i dobije utakmicu. Imali smo čiste zicere, primili smo gol iz ničega i ponavljaju nam se greške iz prošle utakmice. Sve u svemu, zadovoljan sam borbom i donekle igrom svojih igrača. Uvjeren sam da Čelik ima kvalitet i u ovakvoj situaciji će nam dobro doći pauza", istakao je Ištuk. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.