Trener Borca pred derbi s Slavijom

Trivunović: Nadamo se tri boda u Istočnom Sarajevu

D. Vejo

Dvanaesto kolo Prve lige Republike Srpske donosi tradicionalni derbi prošlogodišnjih premijerligaša Slavije iz Istočnog Sarajeva i banjalučkog Borca.

Velikan iz Platonove u ovaj meč ulazi kao lider, dok se domaćin nalazi u rezultatskoj krizi te će im ovo biti sjajna prilika da osvjetle obraz pred svojom publikom. Svoja očekivanja od ovog meča, kazao je strateg tima iz Banja Luke.

"Na gostovanje u Istočno Sarajevo idemo s namjerom da se nadigravamo te da kući donesemo pozitivan ishod. Ovo je derbi kola, te ćemo dati sve od sebe kako bi stigli do novih bodova i dalje ostali na čelu tabele. Nadam se da ćemo ponoviti utakmicu iz Bijeljine gdje su moji igrači odgovorili na sve zadatke postavljene u svlačionici. Nadamo se tri boda", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Vule Trivunović.

Utkamica između Slavije i Borca na rasporedu je u subotu od 15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.