Trener GOŠK-a

Križanović priželjkuje trijumf nad Rudarom

M. Maksimović

Pobjeda nad Radničkim u Lukavcu popravila je atmosferu u timu GOŠK-a koji sutra u jednom od derbija 12. kola dočekuje Rudar iz Kaknja. Trener Zlatko Križanović i od predstojeće utakmice ima velika očekivanja, iako su Gabeljane i ovog puta pogodili problemi s igračkim kadrom.

“Uvijek nam nedostaje igrača, ali šta možemo, to je sastavni dio ovog posla. Ima tu i nekih novih povreda i suspenzija, ali se nadam da ćemo i bez obzira na to uspjeti pronaći idealnih 11 igrača koji će biti u stanju pobijediti Rudar. Atmosfera nakon Lukavca je mnogo bolja i ja iskreno vjerujem da ćemo sutra ostvariti cilj i pobijediti Rudar”, rekao je Križanović.

Trener GOŠK-a ovog puta na raspolaganju neće imati zbog povrede već duže odsutnog Džajića, dok je u Lukavcu Odak dobio crveni karton. U tim se nakon pauze vraća Josip Ereiz.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.