Postaje novi ambasador Kraljeva

David Beckham se vraća u Real Madrid

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda i Real Madrida, David Beckham, nakon skoro deset godina ponovo bi se mogao vratiti u kraljevski klub.

Beckham je u Real Madrid stigao 2003. godine iz Manchester Uniteda i bio je dio popularnih Galaktikosa. Tokom njegovog boravka na Santiago Bernabeu u svoju kolekciju dodao je titule prvaka Španije i španskog Superkupa.

Španska Marca danas je prenijela da će se Beckham uskoro vratiti u Real Madrid. Ovaj put Beckham bi trebao biti ambasador kraljevskog kluba. Na ovaj potez Real Madrid se odlučio jer klub želi da poveća svoju popularnos u SAD-u.

Kraljevski klub već je za ambasadore angažovao nekadašnje igrače Luisa Figa, Roberta Carlosa i Ronalda, a novi član ove ekipe najvjerovatnije će biti i Beckham. Čini se da su Galaktikosi ponovo počeli svoju avanturu u Real Madridu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.