Rijetki bi ga prepoznali

Jeste li vidjeli kako je Murray izgledao kao dječak?

Britanski teniser Andy Murray je prije nekoliko dana postao prvi igrač svijeta, a sa trona je 'skinuo' dugogodišnjeg vladara Novaka Đokovića.

Murray se tenisom bavi od malih nogu, a na internetu je moguće vidjeti nekoliko njegovih fotografija s početka karijere.

"Kao dječak je bio jako stidljiv. Često je sjedio sam u sobi i volio je igrati FIFA-u na Playstationu. Čak i kada smo uzimali taksi, on je sjedio nazad jer nije želio pričati s vozačem. Živio je u svom svijetu, ali mogao je to sebi priuštiti jer je bio talentovan. Drago mi je što je uspio", rekao je njegov veliki prijatelj iz mladosti, također teniser, Jesse Huta Galung.

A kako je Murray izgledao u vremenu dok je bio još tinejdžer pogledajte u našoj fotogaleriji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.