Premijer liga BiH u odbojci

Odbojkaši Mladosti sigurni protiv Bosne

Samir Mlaćo

Odbojkaši sarajevske Bosne danas su poraženi od OK Mladost iz Brčkog u okviru 5. kola Premijer lige BiH u odbojci sa 0:3 (20:25, 18:25, 22:25).

Gosti su pokazali mnogo bolju igru, te zasluženo slavili, a već nakon prvog seta moglo se naslutiti da će Mladost slaviti sigurnu pobjedu.

U drugom setu bilo je zanimljivo samo na samom početku kada je rezultat bio 9:9, a onda gosti odlaze na 18:14, te na kraju drugi set dobijaju sa 25:18.

Treći set bio je najzanimljiviji, a Bosna je u više navrata vodila, da bi pred sami kraj bilo 21:21. Na kraju serija odbojkaša iz Brčkog sa pobjedu 25:22.

Premijer liga u odbojci, 5. kolo:

OK Bosna Sarajevo - OK Mladost Brčko 0:3 (20:25, 18:25, 22:25). 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.