Šišmiši nikad gori

Kapiten Valencije otvorio dušu: Dotakli smo dno

Prošlo je već 12 kola španske La Lige, a Valencia nikako da pronađe izlaz iz krize s početka sezone i zaigra onako kako dolikuje ovom velikom klubu.

Valencia se nalazi na 16. mjestu svega dva boda udaljena od zone ispadanja, a posljednji tim koji je stao na put Šišmišima je Granada koja je za vikend na Mestalli osvojila bod (1:1).

Svjestan katastrofalne forme i rezultata je i kapiten Valencije Enzo Perez, koji je poručio da je njegov tim dotakao dno.

"Na utakmicama igramo kao da je riječ o treninzima. Protivnicima poklanjamo golove i bodove i nešto mora hitno da se promijeni. Dotakli smo dno - u svakom smislu", riječi su očajnog Pereza.

"Da bismo uspjeli doći do bolje pozicije na tabeli potrebno je da napokon počnemo pobjeđivati, makar na domaćim utakmicama. Ni to nam ne polazi za rukom i ako ovako nastavimo, teško ćemo osvajati bodove. Moramo se stabilizovati i hladne glave krenuti u popravljanje ovoga što smo upropastili. Ako neko može pokrenuti klub u ovom trenutku, onda smo to mi", dodao je Valencijin kapiten.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.