Rossonersko prokletstvo se nastavlja

Ni Baptista ne želi u Milan

Edmir Škorić

Italijanski mediji su Brazilca Julio Baptistu navodili kao moguću alternativu za Luisa Fabiana, ukoliko ovaj ne bi došao na San Siro, a kako stvari stoje čini se da neće. Baptistin menadžer demantovao je sve izjavom kako će njegov klijent dugo vremena ostati u Romi.

Napadač Rome Julio Baptista za italijanske medije predstavljao je alternativno rješenje Milana, ukoliko Brazilac Seville Luis Fabiano ne bi prihvatio, a kako sada stvari stoje, čini se da neće.

Ipak, dolazak bivšeg napadača Arsenala i Real Madrida u grad mode je nemouć, tvrdi Herminio Menendez, menadžer Baptiste.

"Julio će nastaviti svoju avanturu sa Romom još dugo vremena. Svjestan sam drugih mogućih destinacija, ali Julio želi ostati u Romi, a klub ga također želi zadržati."

"Ne znam koliko će ostati tu, jednu, dvije ili tri godine, ali sam siguran da će ovdje provesti dugo vremena", završio je Menendez.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.