Novosti iz Banja Luke

Borac traži pojačanja: Na meti šestorica igrača

U banjalučkom Borcu već su počeli rješavati igračku križaljku za drugi dio sezone.

Velikan iz Platonove je na dobrom putu da se vrati u elitni rang bh. fudbala, a stručni štab na čelu sa Vuletom Trivunovićem čini sve kako bi Borac drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske dočekao što jači.  

Na listi želja Trivunovića su od ranije Petar Kunić i Bojan Puzigaća, međutim ovom dvojcu je prioritet inostranstvo, a među igračima koje bi želio vijeti u crveno-plavom dresu su još Bojan Burazor (Rudar), Miloš Đorđević (Slavija), Miloš Čudić (Rad) i Miljan Govedarica (Sloboda).

"Burazor, Đorđević, Čudić i Govedarica su za nas interesantni igrači, ali njihov eventualni dolazak zavisit će od finansija. Poznato je da Borac nije u stanju da kupuje skupe igrače. U ovom trenutku za nas su prioritet igrači koji su slobodni, a kako se bude približavao prijelazni rok, njih će biti sve više", izjavio je Trivunović. 

Iz Borca su također istaknuli da je jedan od prioriteta kluba produženje ugovora sa Nenadom Kisom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.