Odbojkaš Borca pred Kakanj

Kljajić: Nema predaje, u Kakanj idemo da se nadigravamo

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca nastavljaju svoj premijerligaški put, pa će tako u okviru devetog kola gostovati ekipi Kaknja.

U ovaj meč, Mišo Marjanović i njegovi izabranici ulaze nakon dva vezana poraza te će ovo biti sjajna prilika da se iskupe za propuštene bodove. Iako imaju posla s drugim timom na tabeli, crveno-plavi na gostovanje ne idu s bijelom zastavom.

"Kakanj je odlična ekipa pokrivena na svim pozicijama. To je tim koji je već duži niz godina zajedno i dobro se poznaju. Zbog toga, uloga favorita pripada njima. Za razliku od prethodnih utakmica, mi na ovaj susret putujemo kompletni i s namjerom da ostvarimo povoljan rezultat. Idemo da se nadigravamo, pa neka bolji pobjedi", rekao je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Marko Kljajić.

Utakmica se igra danas od 18 sati.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.