Zbog promašaja Materazzia

Navijač Intera razbio TV

Jedan navijač Intera razbio je TV pošto je teško podnio promašaj Marka Materazzia sa bijele tačke na jučerašnjoj utakmici protiv Siene (2:2). Inter je ovim promašajem dodatno zakomplikovao situaciju u Serii A jer sada u odnosu na Romu ima samo bod prednosti uoči posljednjeg kola.

Kako prenose italijanski mediji, navijač Intera iz Pizze je bacio televizor kroz prozor. TV aparat je eksplodirao na ulici, a policija je ubrzo privela temperamentnog navijača zbog remećenja javnog reda i mira.
U zadnjem kolu Materazzi i saigrači odlaze na noge Parmi kojoj gori pod nogama i svaki drugačiji ishod osim tri boda guraju je u Seriu B. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.