Svi dobili po milion eura bonusa

Florentino Perez počastio fudbalere Real Madrida

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida trenutno se nalaze na kratkoj zimskoj pauzi, te uživaju u novogodišnjim praznicima sa svojim porodicama.

Real Madrid iza sebe ima jako uspješnu godinu u kojoj je ovaj klub osvojio titule evropskog i svjetskog prvaka. Kraljevi se trenutno nalaze na odmorima, ali je predsjednik kluba Florentino Perez odlučio da ih pošteno "počasti" za uspjehe u 2016. godini.

Svaku fudbaler Real Madrida će dobiti po jedan milion eura bonusa za svoj račun zbog dostignuća u ovoj sezoni. Također, Perez je odlučio da im produži odmor, te su svi dobili po dva dana više odmora.

Kraljevski klub je zaradio ogroman novac osvajanjem trofeja u prethodnoj sezoni, a upravo od tog novca Perez im je uručio bonuse. Predsjednik Reala najavio je da će oni biti udvostručeni u narednoj godini ukoliko kraljevski klub ponovo rezultate iz ove godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.