Trener Čapljine pred pripreme

Raguž: Čapljina treba pojačanja u svim linijama

M. Maksimović

Tomislav Raguž će vrlo vjerovatno i u proljetni dio sezone povesti tim Čapljine. 

Stručnjak koji je u nezahvalnom trenutku preuzeo tim od Damira Borovca nedavno je obavio razgovor s klupskim čelnicima na kojemu je razgovarano o daljim planovima kluba. On smatra da su Čapljini u proljetnom dijelu sezone za ostvarenje cilja potrebna kvalitetna pojačanja u igračkom kadru.

“Neke stvari tokom ljeta nisu urađene kako treba, pa smo se doveli u probleme tokom jeseni. Cilj je naravno opstanak, a za to će nam biti potrebno nekoliko pojačanja, tačnije po jedno u svakoj liniji, a u nekim linija možda i dvojica”, rekao je.

Čapljina će s pripremama za proljeće krenuti sredinom januara.

“Ukoliko ostanem trener, krenut ćemo nekoliko dana ranije nego uobičajeno pošto se uvijek zbog nevremena tokom priprema izgubili po nekoliko dana”, dodao je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.