Banjalučani uskoro kreću sa radom

Poznati Borčevi test protivnici tokom priprema

D. Vejo

Fudbaler banjalučkog Borca uskoro počinju sa pripremama za drugi sezone Prve lige Republike Srpske.

Šef struke crveno-plavih Vule Trivunović prozivku će obaviti u ponedjeljak 16. januara u prostorijama Gradskog stadiona u Banjaluci.

Prvi trening, zakazan je za 19. januar, dok su ljekarski pregledi predviđeni za 17. i 18. 

Pripreme će Velikan iz Platonove obaviti na svom terenu u gradu na Vrbasu, a poznati su i test protivnici s kojima će Banjalučani odmjeriti snage.

Protiv BSK-a, Borac će igrati četvrtog februara, dok će sa Slobodom iz Novog Grada koplja ukrstiti 11. Sloboda iz Mrkonjić Grada biti će treći protivnik, a meč je zakazan za 18. februar, dok je sa Zvijezdom iz Gradačca 25. Posljednji meč, biti će onaj sa Kozarom, a termin istog je četvrti mart.

Podsjetimo, nova imena na Gradskom stadionu, bar ona zvanična su Siniša Dujaković i Branko Ojdanić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.