Prvoligaš polako staje na noge

Kozara dobija novo rukovodstvo

D. Vejo

Fudbalski kluba Kozara iz Gradiške, dobio je novo rukovodstvo.

Za predsjednika Skupštine, izabran je dugogodišnji sportski radnik Milenko Pavlović, a pored njega u komisiji su još i Ognjen Žmirić zamjenik načelnika Opštine Gradiška te Siniša Adžić koji vrši funkciju načelnika za finansije u istoj.

Navedeni trio, imat će zadatak da pripremi novu izbornu Skupštinu na kojoj će biti izabrano klupsko rukovodstvo.

Kao primarni cilj, biti će vraćanje Kozare u život te rješavanje gorućih finansijskih problema, tačnije dugova, kako bi ovaj nekadašnji premijerligaš ponovo zaživio.

Bivši predsjednik kluba Jovica Bulović, iza sebe je ostavio dug od 250 hiljada maraka, a prve mjere novog predsjednika biti će izmirenje dugova prema igračima i zaposlenom osoblju, koje iznosi 40 hiljada maraka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.