GOŠK želi plasman u Premijer ligu

Vojvodić: Imamo odličnu ekipu, ambicije su Premijer liga

S. Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a 20. januara startati će sa pripremama za drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije.

 Gabeljani su prvi dio sezone završili na četvrtom mjestu, a u drugom dijelu sezone sa klupe će ih predvoditi Darko  Vojvodić.

"Ambicije su sigurno Premijer liga i tu nemamo alternativu. Mislim da su Travnik i Bosna kvalitetnije ekipe, ali i mi imamo odličnu ekipu koja je pokazala da može da igra dobar nogomet. To što je na ovom mjestu to je za dublju analizu, a probat ćemo igrati dobro i sve pobijediti, jer sa ovim klubom sam prve godine imao niz od 17 utakmica bez poraza. I sada ćemo probati napraviti seriju", kazao je Vojvodić za SportSport.ba.

GOŠK za sada nije angažovao nijedno pojačanje, ali nije bilo ni odlazaka sa Podavala.

"Za sada niko nije najavio odlazak, a imamo dobru ekipu i ne treba nam puno pojačanja. Možda dva ciljana, jedan brz prema naprijed i jedan stoper", dodao je iskusni stručnjak. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.