Izašao spisak reprezentativaca iz Super lige

Muslin odabrao putnike za San Diego

D. Vejo

Selektor Orlova Slavoljub Muslin odabrao je fudbalere iz prvenstva Srbije koji će braniti boje nacionalnog tima u prijateljskom meču sa Amerikom.

Za neke od njih, to će biti lijepa prilika da pokažu koliko znaju, te da u slučaju dobre igre dobiju poziv i u A tim Srbije.

Nakon prijateljskog meča sa ekipom Katara gdje se superligaši nisu proslavili, na redu je i onaj sa Amerikom u San Diegu.

Na spisku su: Filip Manojlović, Nikola Maraš, Mihailo Ristić, Nemanja Beljić, Stefan Panić, Marko Klisura, Marko Petković, Marko Poletanović, Srđan Plavšić, Nikola Milenković, Nemanja Mihajlović i Ognjen Ožegović.

Utakmica između SAD i Srbije igra se 29. januara u San Diegu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.