Nije se nametnuo

Mladost poslala Kalajanovića na posudbu u Prvu ligu FBiH

Čelnici Mladosti iz Doboja kod Kaknja odlučili su poslati Lazara Kalajanovića na posudbu. 

Srbijanski internacionalac se za nekoliko mjeseci provedenih u Mladosti nije nametnuo kao pojačanje i bilo je jasno da trener Husref Musemić na njegove usluge neće računati u nastavku sezone. 

U dogovoru sa klubom Kalajanović je poslan na posudbu u redove federalnog prvoligaša Radničkog iz Lukavca, što je potvrdio i trener Milenko Bošnjaković.

"Posudba Kalajanovića je gotovo završena stvar. Papiri još nisu stigli, ali očekujem ga u subotu na prozivci", istakao je trener Radničkog. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kalajanović je prije nego što je došao u Mladost branio boje Borca iz Čačka i Poleta. Po vokaciji je zadnji vezni, a jednako dobro se snalazi i u zadnjoj liniji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.