Turnir u februaru

Hajduk u Gabelu dolazi s drugim timom

M. Maksimović

Splitski Hajduk će na ovogodišnji 27. memorijalni turnir “Andrija Anković” u Gabeli poslati svoj drugi tim, potvrđeno je jučer iz ovog kluba.

Turnir će se odigrati 11. i 12. februara ove godine, a uz tim trenera Marka Loze, te domaćina GOŠK-a nastupit će aktualni prvak BiH i vodeći tm Premijer lige Zrinjski iz Mostara, te trećeplasirana ekipa Druge ige Hrvatske Gorica.

Hajduku će ovo biti osmi nastup na Memorijalu, a sa šest osvojenih naslova (1991., 1999., 2000., 2001., 2002., 2013.) Bijeli su najtrofejniji klub na gabeljanskom turniru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.