Finalni susret Kup-a

Večeras novi duel Bosne Royal Jelly i Sparsa

Samir Mlaćo

Večeras se u Maloj dvorani Skenderije igra finalni susret Kupa Kantona Sarajevo u kojem će snage odmjeriti KK Bosna Royall Jelly i OKK Spars

Radi se o trećem duelu ova dva tima ove sezone, a Bosna je na otvaranju sezone slavila sa 79:75, da bi popularni Studenti upisali pobjedu i prije nešto više od mjesec dana, ovaj put sa ubjedljivih 81:65.

Bosna se u finale plasirala pobjedom nad liderom A-1 lige KK Vogošća  82:76, dok su Sparsi čekali pobjednika ovog duela.

Oba tima najavljuju da će ići na pobjedu, a susret se igra u 19:30 sati. Ulaz na utakmicu je slobodan, a pobjednik ovog duela dočekai će ekipu Kaknja prvog dana narednog mjeseca u okviru polufinala Kupa sistema A. 

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.