Iskusni defanzivac

Moranjkić pojačao Slogu iz Siminog Hana

Novo pojačanje Sloge iz Siminog Hana je 33-godišnji defanzivac Jasmin Moranjkić. 

Iako se nakon napuštanja Zvijezda pominjala mogućnost da se Moranjkić vrati u Radnički, on je na kraju prihvatio poziv Nermina Bašića i u idućoj polusezoni će braniti boje federalnog prvoligaša iz okolice Tuzle. 

Moranjkić je u Slogu doveden kao igrač koji bi svojim znanjem i iskustvom trebao dati doprinos u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa, a saradnju je dogovorio do kraja sezone. 

Podsjetimo, Moranjkić je pored Zvijezde u svojoj karijeri još igrao za Radnički, Gradinu, Čelik i Slobodu. U protekloj polusezoni je postigao dva pogotka. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.