Pomoćni trener Mladosti

Šabić: Pokušavamo otkloniti naše slabosti

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

ŠABIĆ PRIPREMAFudbaleri Mladosti još uvijek se nalaze u Antaliji gdje se spremaju za proljetni dio Premijer lige BiH.

Pomoćni trener ove ekipe Nermin Šabić poručuje da je veoma zadovoljan dosadašnjim radom igrača ovog kluba.

"Ne samo u Antaliji, već i u Makarskoj i u Kaknju mi smo znali šta su nam slabosti i pokušali smo da to otklonimo. Smjenom trenera nametnuli smo drugi sistem igre. Posjed lopte nam je bio lošija strana, a ovi uslovi i tereni nam pomažu. Igrači su pokazali jedan zavidan nivo fizičke pripreme za ovaj period i mislim da možemo biti zadovoljni. Nadam se da ćemo otkloniti nedostatke i ako nastavimo u ovom kontinuitetu, mislim da bi to bio zavidan nivo za naše uslove", rekao je Šabić i nastavio:

"Mi ćemo pokušati izvući maksimum. Pokušat ćemo da osiguranmo Ligu 6. Idemo u svakom meču na pobjedu. Nadamo se dobrom žrijebu u Kupu. Bolje biiti sedmi nego deveti ili deseti u svakom slučaju. Pokušat ćemo otići što dalje u Kupu. 

Veliki je broj bodova je u igri. Čelik je doveo nekoliko dobrih igrača i mislim da mogu uhvatiit priključak. Ako pobjede Zrinjski mislim da su njihove šanse puno veće. Mi se svi suosjećamo s njima i želim im puno sreće i da ostvare ono što je planirano. Ja trenutno radim u Mladosti i sva moja očekivanja su vezana samo za Mladost", poručio je Šabić.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.