Još jedan odlazak iz Orašja

Maskaljević napustio Orašje i pronašao novi klub

Samir Mlaćo

HNK Orašje pretrpio je veliki broj promjena u igračkom kadru tokom zimskog prelaznom roku, a prije par dana Labudove sa Save je napustio i Josip Maskaljević, standardni prvotimac ovog kluba

Maskaljević je upisao 11 nastupa u ligi, te tri u kup takmičenju, a u Orašje je stigao iz Dinama iz Donje Mahale. Odlučio je napustiti Orašane i vratiti se U Dinamo, trenutno desetoplasirani tim Druge lige FBiH grupa Sjever. 

U dosadašnjoj karijeri nastupao i za kadete NK Osijek, a za kadetsku selekciju Hrvatske upisao je dva nastupa. 

Za SportSport.ba je potvrdio da će član Dinama sigurno biti do kraja ove sezone.

Orašje je prvi dio sezone okončalo na trećem mjestu sa 26 osvojenih bodova, samo tri manje u odnosu na jesenjeg šampiona Bosnu iz Visokog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.