Veznjak Kakanjaca

Brkić: Mladost u svakoj utakmici želi pobjedu

Endin Čaušević

Nogometaši Mladosti ne znaju za poraz u pripremama, a danas su odigrali 2:2 protiv favorizovanog Dnipra.

Goran Brkić je danas postigao pogodak i asistirao za ekipu Mladosti, te je za naš portal govorio o samoj utakmici, ali i pripremama ekipe iz Kaknja.

"Mogu reći da smo zadovoljni uinjenim na pripremama, kako u Makarskoj, tako i u Antaliji. I dalje smo bez poraza. Ovdje su malo jači protivnici i to smo osjetili danas u prvom dijelu. Na poluvremenu smo napravili dogovor i u nastavku smo pokazali da možemo. Zadovoljni smo", rekao je Brkić za SportSport.ba, dodavši:

"Atmofsera u timu je više nego zadovoljavajuća. Mislim da se to oslikava na terenu. Atmosfera je zdrava i to se osejti po ovim utakmicama".

"Imali smo mali peh u zadnjih nekoliko kola, ali ne predajemo se. Idemo od utakmice do utakmice, a u svakoj želimo pobjedu, pa tako i protiv Slobode u prvom meču u nastavku sezone", dodao je Brkić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.