Federalni prvoligaš u Međugorju

Sloga sutra protiv GOŠK-a, traži se nasljednik Stjepanovića

Samir Mlaćo

Fudbaleri Sloge iz Siminog Hana jučer su savladali FK Dubrave sa 3:0, te upisali novu pobjedu u pripremnim mečevima. 

Strijelci za Slogu bili su Radovanović, Omerović i Pantić, a federalni prvoligaš je meč počeo u sastavu: Hamzabegović, Jazvin, Moranjkić, Pantić, Šinik, Vejzović, Musić, Darjan Todorović, Isanović, Radovanović i Ibrahimović. Još su igrali: Ahmetović, Todorović, Habibović, Ramić, Bečić, Mehić.

Već sutra bi ukoliko to vremenske prilike dozvole s obzirom na najavljenu kišu izabranici Nermina Bašića trebali odmjeriti snage sa GOŠK-om, a ovaj klub jučer je napustio iskusni vezista Mladen Stjepanović (34). 

Trener Bašić za SportSport.ba je potvrdio da je klub već u potrazi za njegovim nasljednikom na poziciji zadnjeg veznog, te jednim napadačem s kojim su pregovori u toku. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.