Novo pojačanje za Bijeljince

Nemanja Zlatković novi član Radnika iz Bijeljine

Samir Mlaćo

Nogometaši Radnika iz Bijeljine vez većih problema jučer su savladali FK Olimpik sa 2:0, te tako na najbolji mogući način započeli drugi dio sezone u BH Telecom Premijer ligi naše zemlje. 

Iako se činilo da je prelazni rok za Bijeljince završen, to se ipak nije obistinilo. Naime, iskusni 28-godišnji lijevi bek Nemanja Zlatković novo je pojačanje Radnika i odmah će se priključiti ekipi. 

Zlatković je u Radnik stigao kao slobodan igrač, a ove zime napustio redova Zemuna, člana Prve lige Srbije. Sa Bijeljincima je potpisao ugovor na godinu i pol dana. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj nogometaš je pored Zemuna nastupao još za Žilinu, Zlin, Javor, Voždovac, Novi Pazar,  a javnosti u našoj zemlji je poznat i kao bivši član Sarajeva čiji dres je nosio u sezoni 2012/13. Upisao je 19 nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.