Ponovo izostavio veliku zvijezdu

Bauza objavio spisak Argentine sa jednim iznenađenjem

Selektor Argentine Edgardo Bauza objavio je danas spisak fudbalera za mečeve protiv Chilea i Bolivije.

Na spisku nema previše iznenađenj osim toga da je ponovo izostavljen napadač Intera Mauro Icardi koji igra sjajnu sezonu u Seriji A. 

Iako je već par sezona na najvećoj mogućoj razini, Icardi je odigrao samo osam minuta u karijeri za Argentinu i to u porazu od Urugvaja.

Spisak Argentine: Andujar [Estudiantes], Guzman [Tigres], Romero [Manchester United], Mercado [Sevilla], Zabaleta [Manchester City], Buffarini, [Sao Paulo], Roncaglia [Celta Vigo], Mas [Trabzonspor], Rojo [Manchester United], Otamendi [Manchester City], Musacchio [Villarreal], Funes Mori [Everton], Mascherano [Barcelona], Biglia [Lazio], Pizarro [Tigres], Banega [Inter], Di Maria [Paris Saint-Germain], Correa [Atletico Madrid], Acuna [Racing Club], Lavezzi [Hebei China Fortune], Messi [Barcelona], Dybala [Juventus], Aguero [Manchester City], Higuain [Juventus], Pratto [Sao Paulo].

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.