Trener Sloge iz Simin Hana za SportSport.ba

Bašić: Tri veoma bitna boda osvojena su danas

Emir Dindić

U okviru 16.kola Prve lige FBiH za fudbalere ekipa Sloge iz Simin Hana na domaćem terenu slavila je pobjedu protiv ekipe Bosna Sema rezultatom 2:1. Velika tri boda za domaću ekipu kojoj će mnogo značiti ova pobjeda u borbi za opstanak.

Trener ekipe Sloge iz Simin Hana Nermin Bašić za portal SportSport.ba prokomentarisao je današnji susret.

" Vrlo teška utakmica, protivnik je veoma nezgodna ekipa koja je došla da se nadigrava. Prvi 15.minuta današnjeg susreta fantastično smo igrali, stvarali prilike i već u veoma ranom toku susreta trebalo je da bude 2:0. Onda mi od gotovine pravimo veresiju, padamo psihološki puštamo ih da se razigravaju. Na kraju da rezimiramo moglo je biti i 3:0, a i 2:2. Međutim tri boda su osvojena, čestitam mojim momcima na zalaganju, mi idemo dalje iz utakmice u utakmicu ćemo rast i najbitnija su ova tri boda, zbog kojih sam veoma sretan", zaključio je Bašić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.