Fudbaleri pružili podršku

Banjalučki Borac finansijski pomaže Marku Jevtiću

Fudbaleri Borca pružili su danas, neposredno pred održavanje treninga na pomoćnom terenu Gradskog stadiona, podršku nekadašnjem članu kluba Marku Jevtiću. 

U prošlom premijerligaškom kolu Jevtić je u susretu između svog Viteza i Čelika nakon duela sa Harisom Hećom doživio tešku povredu, zbog koje mu je, nažalost, poslije operativnog zahvata morao da bude odstranjen bubreg.

Za Jevtića je time ujedno završena profesionalna karijera, a ovim teškim trenucima za njega u podršku mu je stao bivši klub Borac iz Banja Luke. Upravni odbor kluba iz Platonove ulice je odlučio da finansijski pomogne Jevtiću, a u dogovoru s njim bit će donesena odluka da li će u pitanju biti finansiranje troškova liječenja ili pojedini drugi troškovi. 

Jevtić je dres Borca nosio od februara 2014. do ljeta 2015. godine kada je prešao u Vitez. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.