Član KK Burch za SportSport.ba

Velić: Ovo utakmica nam je dobra za samopouzdanje

S. Mlaćo

U 20. kolu A-1 lige naše zemlje košarkaši Burcha savladali su danas KK Promo iz Donjeg Vakufa 85:75.

Nakon prve četvrtine bilo je 24:19, ali se gosti nisu predavali te se na pauzu odlazi sa samo poenom prednosti za domaće (42:41).

U drugom poluvremenu Burch ipak uspjeva se odvojiti te na kraju slavi 85:75. Još jednu sjajnu partiju u redovima domaćih pružio je Mirza Velić.

"Prije svega želim da se zahvalim saigračima, treneri i Upravi, te mogu reći da sam zadovoljan s obzirom da nam se uskoro bliži play off. Ovo nam je dobra utakmica za samopuzdanje. Iduće sedmice nam slijedi pauza, a nakon toga utakmicu protiv Gradine iz Tešnja. Oni su posljednja ekipa na tabeli, ali to nam ne daje za pravo da možemo napraviti kiks", kazao je Velić za SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.