Izjava koja se neće svidjeti navijačima Atletica

Griezmann: Mogu se zamisliti u dresu Barce ili Reala

Endin Čaušević

Napadač Atletico Madrida, Antoine Griezmann, jučer je izjavio da od prelaska u Manchester United nema ništa jer on ne želi da napušta Vicente Calderon.

Griezmann je već nekoliko mjeseci glavna tema medija u Engleskoj koji su objavili da će od ljeta biti novi napadač Manchester Uniteda. Francuski napadač je demantovao ove navode, te je poručio da neće napustiti Atletico Madrid jer je sretan u ovom klubu.

Španski novinari su pitali Griezmanna da li bi ikada mogao igrati u dresu Real Madrida ili Barcelone koji su ljuti rivali Atletico Madrida. Njegov odgovor se sigurno neće svidjeti navijačima s Vicente Calderona.

"Odlazak u Real Madrid ili Barcelonu? Pa zašto da ne. Svaki fudbaler sanja da igra u jednom od ta dva velika kluba. Isto tako mislim za Bayern i neke engleske klubove. Što se mene tiče mogu se zamisliti u Barci ili Realu, ali ne van Španije jer zaista uživam u ovoj klimi", rekao je Griezmann.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.