Engleski golman se osjeća dobro

Hart: Ne bi bila katastrofa ostati još godinu u Torinu

Engleski golman Joe Hart još uvijek ne zna šta nosi budućnost, ali ostavlja otvorena vrata kada je u pitanju još jedan posudba naredne sezone.

Mnogo se u posljednje vrijeme priča i piše o budućnosti golmana Manchster Cityja koji je na posudbi u Torinu, a on očito ne bi imao ništa protiv da još jednu sezonu provede u istom klubu na posudbi.

"Naravno da to ne bi bila katastrofa. Ovo je jaka liga, igram u prvoj postavi. Osjećam da bi mogao biti sretan bilo gdje. U ovom trenutku, ovo je moj život. Spreman sam dati sve od sebe u kojem god klubu budem igrao. U Torinu se osjećam sjajno, sretan sam što sam dio sjajnog kluba i što živim u sjajnom gradu. Upoznao sam nove ljude i prošao sam kroz različite situacije", rekao je Hart.

Podsjetimo da sudbinu Joea Harta u svojim rukama drži trener Manchester Cityja Pep Guardiola koji je rekao da će na kraju sezone odlučiti šta će uraditi sa Hartom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.