Dva prijateljska kluba

Vojvodina želi poboljšati saradnju sa Krupom

Predsjednik Nadzornog odbora novosadske Vojvodine, Dragoslav Vuković, izrazio je zadovoljstvo zbog odigravanja prijateljske utakmice sa Krupom (1:1). 

Bh. premijerligaš je u Novom Sadu gostovao kod Vojvodine, a zadovoljstvo zbog odigravanja prijateljske utakmice izrazio je predsjednik NO "Voše" u nadi da će saradnja između dva kluba biti na još većem nivou. 

"Lično mi je zadovoljstvo što smo ugostili Krupu i što je odigrana jedna lijepa utakmica između dva prijateljska kluba. Ovo je saradnja koja traje već duži niz godina, još od perioda kada se Krupa takmičila u nižim rangovima. Iako nismo fizički bili prisutni tamo, sav taj njihov uspon smo ispratili. Krupa je danas ozbiljan klub koji igra zapaženu ulogu u Premijer ligi BiH", kazao je Dragoslav Vuković, čiju izjavu prenosi klupska stranica, te dodao:

"Čast nam je što možemo da sarađujemo i nadamo se da će se ta saradnja u narednom periodu podići na još viši nivo, odnosno da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da unaprijedimo i jedan i drugi klub. Također, nadamo se da ćemo uskoro gostovati u Banjaluci i da će to postati tradicija."

U znak zahvalnosti za gostoprimstvo u Novom Sadu i pomoć klubu, plaketu i zahvalnicu Dragoslavu Vukoviću uručio je predsjednik FK Krupa Draško Ilić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.